Apostem per cellers i productors de vi natural que elaboren vins artesanals de qualitat de manera tradicional, vetllant per l’autenticitat i puresa dels vins de mínima intervenció.
Creiem en el vi com una expressió cultural que uneix persones, històries i territoris. Per això, a La Vineria bar de vins l’aforament és limitat i et recomanem reservar taula o barra per gaudir còmodament de l’experiència.
Ens sentim orgullosos de col·laborar amb productors i cellers de vins naturals que amb passió i dedicació enalteixen la singularitat dels seus territoris a través de vins únics i una viticultura respectuosa i compromesa.
Content de rebre’t! Soc el Marc Ávalos, sommelier i fundador de La Vineria. El meu viatge en el món del vi va començar fa uns 18 anys, quan vaig treballar en una distribuïdora de vins. Aquella experiència va despertar en mi una passió que va créixer amb el temps.
Em vaig formar com a sommelier al CETT de Barcelona, i va ser llavors quan vaig tenir clar que volia compartir aquesta passió amb altres persones. Així, el 2012 vaig decidir obrir La Vineria, el meu bar de vins a Manresa, un projecte que ha anat creixent i evolucionant amb els anys, sumant altres línies de negoci com una distribuïdora de vins naturals i una vinoteca. Des de llavors, no he deixat mai de formar-me i ampliar els meus coneixements. He visitat cellers, assistit a fires, i, sobretot, he continuat explorant la cultura del vi.